15 noiembrie 2009

R.U.S.E. este compatibil cu functiile multi-touch ale Windows 7


Sunt convins că vă aduceţi aminte de R.U.S.E.: jocul prezentat de Ubisoft la E3 cu ăia doi gigolo care joacă pe o masă tactilă un joc de strategie. Dacă nu vă permiteţi financiar un asemenea accesoriu, aflaţi că R.U.S.E. va fi compatibil cu funcţiile multi-touch suportate de Windows 7. Dacă monitorul vostru suportă multi-touch, nu vă mai rămâne decât să vă îmbrăcaţi cât mai fancy, ca să arătaţi şi voi ca băieţii din trailerul jocului, pentru că vă veţi putea controla trupele din vârful degetelor. R.U.S.E. va apărea la începutul anului 2010 pe PC, Xbox 360 şi PS3 şi va avea un gameplay ce mizează pe păcălirea adversarului.




UBISOFT IMPLEMENTEAZĂ TEHNOLOGIA MULTITOUCH ÎN R.U.S.E.™ PENTRU WINDOWS 7

Bucureşti, România – 22 octombrie 2009 - Ubisoft® anunţă că jocul de strategie R.U.S.E.™ va fi printre primele care vor exploata noile capabilităţi multitouch ale Windows 7.

R.U.S.E.™ este un joc de strategie unic care permite jucătorilor să-şi inducă în eroare oponenţii pentru a-şi conduce propria naţiune spre victorie, folosind noile capacităţi multitouch ale lui Windows 7.

„La baza industriei de jocuri video se află interactivitatea imaginilor, iar în ultimii ani ne-am străduit să facem această interactivitate cât mai directă şi mai intuitivă cu putinţă. În prezent, graţie lui Windows 7 şi a suportului complet de multitouch oferit de acesta, graniţa dintre imagine şi jucător a fost dărâmată: ei eu devenit unul şi acelaşi”, a declarat John Parkes, directorul EMEA Marketing al Ubisoft. „Fiind un joc de strategie bazat pe o interfaţă clară şi intuitivă construită în jurul posibilităţii de zoom, R.U.S.E. a fost candidatul perfect în cadrul Ubisoft pentru a demonstra felul în care tehnologia multitouch îmbunătăţeşte şi uşurează modul de a juca.”

Ubisoft colaborează în mod strâns cu Microsoft pentru ca la lansarea din primul trimestru al anului 2010 R.U.S.E.™ să ofere o nouă experienţă de joc celor care folosesc instrumente touch-enabled cu sistem de operare Windows 7.

„Windows 7 a fost proiectat având în centrul atenţiei utilizatorul”, a declarat Mike Ybarra, General Manager al Windows Product Management din cadrul Microsoft. „Suntem încântaţi de felul în care Ubisoft a integrat tehnologia multitouch în R.U.S.E.aducând o nouă experienţă de joc dinamică clienţilor noştri comuni.”

În R.U.S.E.™, jucătorii îşi vor transforma propriile creiere în cele mai devastatoare arme pentru a purta o luptă a percepţiilor, în care victoria va fi decisă de abilitatea de a amăgi şi de a induce în eroare oponenţii. Folosind engine-ul IRISZOOMTM, care oferă o interfaţă intuitivă care permite tranziţii rapide şi line, jucătorii se vor trezi literalmente în mijlocul câmpului de luptă. R.U.S.E.™, reînvigorează genul jocurilor de strategie folosind pentru prima dată abilitatea de a induce în eroare oponenţii pentru a oferi mai multă profunzime gameplay-ului.

Pentru mai multe informaţii despre R.U.S.E.™ planificat să apară pentru PC şi console în trimestrul I al anului 2010, vizitaţi pagina web www.rusegame.com.

1 comentarii:

black spunea...

Categoric un joc mult asteptat de mn. Va revolutiona Total jocurile. UN fps de acest gen ar mai trebui.Kiar sunt curios cum se va prezenta

Trimiteți un comentariu