6 octombrie 2009

Despre Risen...

Ce pot sa zic despre jocul celor de la Piranha Bytes este ca:
El e defapt un Gothic 4.Dar pentru mine o problema mare sunt armele,armurile si creaturile.
Din arme nu prea ai ce alege,am ce-a mai buna arma a unui smith,si degeaba,la unele creaturi nici nu se vede cand le lovesc...
Iar armurile sunt extrem de putine! De cumparat sau gasit nici nu poate fi vorba!
Mai raman creaturile,in pesteri,sunt destule,dar afara nu dai decat de gnomi,lupi si pasari!
Se spunea ca lumea este mica,dar e bine asa cum este pentru mine.Sper ca la Risen 2 sa fie corectate acele greseli de mai sus!
Armurile sunt din bucati.Ai de ales sa fii cu hostii,sau contra lor.
Despre vraji,pot sa spun ca sunt foarte putine,in rest avem la dispozitie scroll-uri,care te pot transforma in Nautilus,un fel de melc,ca sa treci prin unele crapaturi din ziduri,sau sa treci nedectat.Mai este scrollul Joke,il folosesti pe o persoana care este suparata pe tine,cu acel scroll,uita supararea.Iarasi un scroll important este cel de levitatie cu care,poti sa zbori un anumit timp.Telekinessis scroll,este pentru situatile de genul: trebuie sa ajungiintr-o camera,dar este o capcana,pe un perete este un buton care dezactiveaza capcana,poti folosi scrollul ca sa apesi butonul.Mai sunt scrulluri de viata,protectie etc.
Despre quest-uri,poti sa faci 60% din ele in orasul in care esti.
Si Storyline,esti un naufragiat pe o insula misterioasa,ai de ales intre a fi un hot,sau de partea Inqizitiei.In timp va trebui sa treci unele teste riscante etc.
Si in sfarsit,GRAFICA! Nu pot sa spun ca este proasta,dar nici ce-a mai buna,in unele caz-uri,fetele unora se vad ca niste jeleuri.Dar un apus de soare nu poate arata rau.Este cam aceeasi grafica ca in Gothic 3.
Acum,Performanta!
Daca Gothic 3,avea bug-uri cu gramada,si nu conta daca aveai setarile la low,sau la high,pentru ca era la fel de groaznic,in Risen este altfel.Pana acum nu mi-a sacadat niciodata,tinand cont ca il rulez cu setarile maxime!
Note:
Storyline: 9
Gameplay: 9
Grafica: 7.50
Muzica: 8
Impresie: 9
Da! Merita sa cumparati acest joc!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu